Lucie Broučková Kontaktní informace
Kontaktní informace
Jak to funguje Založit poptávku půjčky

30000 Kč - Půjčka ihned na účet (bankovním převodem okamžitě)

Dobrý den, omlouvám se, že je to tak narychlo, ale potřebuji okamžitě půjčku ve výši 30000 Kč. Potřebuji ji ideálně ihned převodem na můj bankovní účet. Našel by se tady investor nebo nebankovní poskytovatel, který by mi tu půjčku schválil a ihned mohl poslat na účet? Jsem zaměstnaná ve školce jako provozní s příjmem 12000 Kč čistého měsíčně. Mám dvě děti a jsem rozvedená. Potřebovala bych pomoc okamžitě, nejlépe ještě dnes. Jsem ale v registru dlužníků, takže mi klasickou půjčku nebo kontokorent nedají. proto hledám zde. Exekuci ještě nemám. Ale i tak mi banky už nepůjčí. Musím do konce měsíce zaplatit pozemek co stojí panelák a některé splátky po splatnosti. Kromě příjmu ze školky mám ještě výživné a vedlejší příjem. Kdyby mi mohl někdo dát 30 000 Kč jako půjčku ihned na účet, tak byla bych ochotna splácet 2500 Kč měsíčně. Takže doba splatnosti by byla o něco málo delší než rok. Ale záleží na domluvě. Vždy jsem narazila na podvodníky, tak prosím o poctivou pomoc. Najde se zde někdo, kdo může peníze ihned schválit a okamžitě poslat na můj bankovní účet? Moc děkuji.

Dana Šolcova
Bydliště: Praha 8
Částka: 30000 Kč
3 nabídky
Napište číslicí "třicet jedna":

Blanka Vaníčková vám nabízí následující řešení

#1

Jako matka samoživitelka na MD jsem se dostala do dluhové pasti, jsem ve skluzu s placením. U několika společností mi už i hrozí exekuce. Abych zastavila penále atd., tak vás taky prosím o půjčku ihned na bankovní účet. Splácet bych mohla 4000 Kč. Jakmile nastoupím do práce tak i více. Prosím pomoc, email blanicka.zlin@email.cz.

Telefon: neuvedeno
E-mail: blanicka.zlin@email.cz
Sídlo: Zlín

Lucie Broučková vám nabízí následující řešení

#2

Vyplácíme okamžité půjčky na účet, ale žadatel musí mít příjem nad 19 000 Kč (v případě žádosti o 30 000 Kč) a nesmí být zadlužen. Nevím, jak je to s vašimi dluhy, ale váš příjem je velmi malý. Takže by za vás musel žádat někdo z rodiny nebo přátel. Jste schopna někoho takové umluvit, aby vám pomohl a vzal si to na sebe? Pokud ano, tak mě prosím ihned kontaktujte na lucie.brouckova@precerpano.cz a můžeme domluvit okamžité vyplacení peněz na jeho účet.

Telefon: neuvedeno
E-mail: lucie.brouckova@precerpano.cz
Sídlo: Praha 7

ing. Michal Zapletal vám nabízí následující řešení

#3

Nabídneme vám libovolnou výši v řádu deseti tisíců korun oproti pouhému potvrzení o příjmu a spočítání bonity. Peníze ihned převádíme bankovním převodem na klientův účet, takže naše peníze máte takřka okamžitě k dispozici. Vyplňte naši žádost ihned, ještě dnes!

Telefon: neuvedeno
E-mail: michal.zapletal.1986@seznam.cz
Sídlo: Praha 3