Lucie Broučková Kontaktní informace
Kontaktní informace
Jak to funguje Založit poptávku půjčky

200000 Kč na konsolidaci dluhů se splátkou do 4000 Kč

Dobrý den, sháním půjčku na konsolidaci dluhů. Po rozvodu jsem si vzal postupně tři půjčky na dodělaní oprav na domě. Nebyl problém platit, pak jsem ale přišel na půl roku o práci a rozjela se klasická spirála. I když už jsem byl zaměstnaný. V současné době jsem už na pokraji exekuce. Rodina mi pomoci nemůže a klasická bankovní konsolidace není možná, protože jsem se dostal do registru. Jsem zaměstnaný a můj výdělek činí cca 20000 Kč čistého. Mohl bych splácet cca do 4000 Kč. Na úroku příliš nezáleží, chci se jen dostat z té spirály a mít jen jednu splátku klidně. I na 5 - 6 let. Aby toho nebylo málo, tak jsem před nedávnem naletěl podvodníkům, kteří se mnou jednali o půjčce a já jim ve své naivitě vyplatil deset tisíc. O které jsem samozřejmě přišel, aniž bych cokoliv získal. Zoufalí lidé dělají zoufalé věci - a za blbost se hold platí. Děkuji za odpovědi

Petr Jakl
Bydliště: Plzeň
Částka: 200000 Kč
4 nabídky
Napište číslicí "třicet jedna":

Michal Kohout vám nabízí následující řešení

#1

Zprostředkuji libovolnou sumu peněz. Zdroj financí jsou soukromí investoři, kteří nabízejí své vlastní peníze. Za své služby nepožaduji poplatek, jsem placen formou provize od investora. V mém zájmu je vám pomoci a zajistit peníze za každou cenu - jedině tak získám i já svoji provizi! Chcete, aby jste se na váš případ podíval a sehnal vám půjčku? Uveďte prosím své telefonní číslo a zbytek již nechejte na mě. Děkuji, Michal Kohout.

Telefon: 00420736252028
E-mail: zprostredkuji-penize@atlas.cz
Sídlo: Ostrava

Se zástavou vám nabízí následující řešení

#2

Nemáte něco k zástavě? Nemusí to být vyloženě dům za několik milionů, ale například i taková garáž by plně postačila. Pokud by se vám podařilo najít takovou nemovitost (klidně i v rodině mezi přáteli), tak by jsme vám mohli nabídnout plnou konsolidaci ve výši 200 tisíc korun a klidně i se splátkou do 4000 Kč. Děkujeme za zvážení naší nabídky.

Telefon: neuvedeno
E-mail: pujcka-se-zastavou@seznam.cz
Sídlo: Praha 9

Blanka Vaníčková vám nabízí následující řešení

#3

Dobrý den, hledám půjčku na konsolidaci mých dluhů. Ale protože jsem na MD, tak mi nikdo nechce pomoci. Mohl by jste nabídnout i něco pro mě? Potřebuji přibližně 120 až 140 tisíc korun.

Telefon: neuvedeno
E-mail: blanicka.zlin@email.cz
Sídlo: Zlín

Lucie Broučková vám nabízí následující řešení

#4

Nic neslibuji, ale pokud mě kontaktujete nebo mi sdělíte svůj vlastní kontakt, tak by jsem mohla zkusit projet všechny nebankovní produkty, ke kterým zde mám přístup. Možná jste již něco podobného zkoušel, ale nenašel. Mám přístup i neveřejným balíčkům, tak by vám třeba nějaká ta konsolidace okolo 200 000 Kč vyšla. Ale nemohu slíbit, že splátka bude jen do 4000 Kč.

Telefon: neuvedeno
E-mail: lucie.brouckova@precerpano.cz
Sídlo: Praha 7