Lucie Broučková Kontaktní informace
Kontaktní informace
Jak to funguje Založit poptávku půjčky

100000 Kč bez zástavy a ručitele, s doložením příjmu, bez podvodu

Dobrý den, poptávám půjčku 100000 Kč bez zástavy a ručitele. Můj čistý měsíční příjem činí 10000 Kč - 11500 Kč. Nemám zástavu ani ručitele. Mám zájem jen o solidní nabídky bez podvodu a poplatku předem. Prostě jenom takové investory, kteří by mi byli schopni tyto peníze vyplatit jen na podepsání smlouvy a nechtěli by nic více. Půjde to zařídit? Děkuji.

Eva Klimánková
Bydliště: Frýdek-Místek
Částka: 100000 Kč
5 nabídek
Napište číslicí "třicet jedna":

Oddlužení ČR vám nabízí následující řešení

#1

Chtít po nebankovních poskytovatelích 100 000 Kč a přitom nemít zástavu ani doložení příjmu (nebo i ručitele) mi připadá nemožné. Proto bych Vám spíše navrhovala osobní bankrot. Doba trvání již do 3 let a 100% bez dluhů.

Telefon: neuvedeno
E-mail: oddluzeni-cr@seznam.cz
Sídlo: Praha 8

Radim Pavlata vám nabízí následující řešení

#2

Bohužel máte moc malý příjem na to, abych Vám mohl dát celých 100000 Kč. I když máte doložení příjmu, stále je to málo. Jedině sehnat někoho, kdo dá zástavu. Pokud to vyjde, tak mi dejte vědět na radim.pavlata@seznam.cz. Budu moc doufat, že se Vám to podaří zařídit a budeme moci spolu spolupracovat.

Telefon: neuvedeno
E-mail: radim.pavlata@seznam.cz
Sídlo: Plzeň

Jarka Tomanová vám nabízí následující řešení

#3

Nebyla by jste schopna sehnat alespoň druhého ručitele? Pokuste se a pokud bude výsledek kladný, tak na našich internetových stránkách naleznete více, i kontaktní formulář. Děkuji, Tomanová Jarka, Ostrava (platí pro celou ČR)

Telefon: neuvedeno
E-mail: jarka.tomanova@post.cz
Sídlo: Ostrava

Adam Hulák vám nabízí následující řešení

#4

Nabízím Vám peníze až do výše 100 000 Kč bez zástavy a ručitele. Zdrojem jsou soukromé osoby, které půjčují ze svého. Snadné podmínky, které zpřístupní peníze takřka každému. Možno s doložením i bez doložení příjmu. trvá-li Váš zájem, ozvěte se.

Telefon: neuvedeno
E-mail: adam.hulak@seznam.cz
Sídlo: Praha 6

bc. Radek Malátný vám nabízí následující řešení

#5

Jsem studentem vysoké školy a chci rozjet podnikání. Jelikož nemám zaměstnání, tak mi banka 100 000 Kč nepůjčí. Hledám soukromníka, který mi poskytne daný kapitál bez zástavy a bez doložení příjmu. Děkuji za odpověď.

Telefon: neuvedeno
E-mail: neuvedena
Sídlo: Ostrava