Lucie Broučková Kontaktní informace
Kontaktní informace
Jak to funguje Založit poptávku půjčky

10000 Kč okamžitě OPAVA a OSTRAVA (i na účet)

Jen Ostrava a Opava. Potřebuji půjčku do jedné hodiny. nemám nic k dokládání, žádné potvrzení apod. Můžu jenom někam přijít a podepsat Vám co budete chtít. Nebo přinesu i moje osobní doklady. Ale peníze musím mít okamžitě. Nemám u sebe výplatní pásky ani potvrzení o zaměstnání. Šlo by to? Jen mi prosím řekněte, kam bych měl přijít a já to udělám.

neuvedeno
Bydliště: Ostrava
Částka: 10000 Kč
5 nabídek
Napište číslicí "třicet jedna":

Aneta Peak vám nabízí následující řešení

#1

Dobrý den, zastupuji soukromého investora z Ostravy a máme zde i pobočku. Mohli bychom Vám dát peníze v hotovosti - pokud by jste nedokládal příjem, tak dáme maximálně 10 000 Kč. Nad tento limit jedině s doložením. Více informací na našich internetových stránkách nebo mi zatelefonujte. Budeme se těšit.

Telefon: 82619872
E-mail: anetka.peak@seznam.cz
Sídlo: Ostrava

Renáta Skočková vám nabízí následující řešení

#2

Do 24 hodin schválíme a do 48 hodin vyplatíme od 50000 Kč do 70% z ceny Vaší nemovitosti, kterou nám dáte jako zástavu. Nemusíte nikam jezdit, přijedeme za Vámi. Máte zájem? telefon: 608795747, e-mail: uverovapohotovost@seznam.cz. Děkuji, Renáta Skočková.

Telefon: 608795747
E-mail: uverovapohotovost@seznam.cz
Sídlo: Ostrava

Oddlužení ČR vám nabízí následující řešení

#3

Nezvládáte své dluhy? Je toho na Vás moc? Využijte naší nabídky a využijte insolvenční řízení jako cestu ven z problémů. Budete následujících 3 až 5 let splácet 30% až 70% Vašeho dluhu. A to je vše. Poté již nebudete muset lepit jeden problém druhým. Pište na e-mail oddluzeni-cr@seznam.cz.

Telefon: neuvedeno
E-mail: oddluzeni-cr@seznam.cz
Sídlo: Ostrava

Poctivý Investor vám nabízí následující řešení

#4

Peníze Vám dát. Vyžaduji potvrzení o zaměstnání, doložení příjmu, dva doklady totožnosti a nesmíte být v nebankovní registru. Peníze budete mít za 5 dnů. Pište poctivy-investor@seznam.cz. Maximální výše je 8 000 Kč, víc ne.

Telefon: neuvedeno
E-mail: poctivy-investor@seznam.cz
Sídlo: Opava

Barbora Nejedlá vám nabízí následující řešení

#5

Vážený pane, jsem velmi ráda, že jste tady napsal. Taky by jsem potřebovala okamžitě půjčku, ale asi 300 tisíc korun. Musím bance doplatit úvěr a ráda bych si sjednotila i menší nebankovní půjčky. Jsem z Ostravy, ale mohu se dopravit i do Opavy. Peníze převodem na účet by mi moc vyhovovaly, můžete se mi ozvat? Děkuji

Telefon: 736272829
E-mail: nejedla.beru@seznam.cz
Sídlo: Ostrava